AVÍS LEGAL

Sobre la titularitat

EL MOLL és un projecte participat per l'associació Arenys.Org que és la titular d'aquest web (elmoll.arenys.cat) i, per tant, responsable legal dels seus continguts i les dades dels seus usuaris. Arenys.Org té el número 26664 al Registre d'Entitats de la Generalitat i té el Numero d'Indentificacio Fiscal G63044598. La seva seu és al carrer d'Anselm Clavé, 24 d'Arenys de Mar (08350)

Sobre els continguts

Els continguts i imatges que hi ha en aquest web pertanyen als respectius autors i, tret que tinguin una llicència específica, estan regulats sota la llicència CreativeCommons Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Espanya.
Arenys.Org no es fa responsable de les informacions, opinions i conceptes que siguin emesos, publicats o distribuïts a través del lloc web pels usuaris ni de qualsevol altre lloc web interconnectat al qual s’accedeixi des d'aquest web per mitjà d'enllaços o qualsevol dels serveis que es vinculin o s'hi relacionin. 

Arenys.org no pot garantir la inexistència d’errors en l’accés al web, en els continguts ni en la seva actualització completa, tot i que inverteix tots els esforços necessaris per evitar-los i esmenar-los amb la màxima celeritat i sempre que li siguin indicats.

Sobre les dades dels usuaris

De conformitat amb allò previst en la Llei Orgànica 15/1999, el 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Arenys.Org informa de l'existència d'un fitxer de la seva titularitat en el qual s'inclouran les dades necessàries per a mantenir informats als usuaris que així ho requereixin o proporcionar els serveis que els usuaris sol·licitin a través del formulari de contacte.

El titular podrà exercitar els drets reconeguts en la LOPD sobre aquest fitxer i, en particular, els d'accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si resultés pertinent, així com el de revocació del consentiment per la cessió de les seves dades en els termes previstos en la LOPD. Els usuaris poden realitzar aquestes accions editant les seves pròpies dades al web, enviant una sol·licitud a elmoll(arrova)arenyautes.cat  o bé a través d'escrit que podrà dirigir al carrer d'Anselm Clavé, 24 d'Arenys de Mar (08350)

Contacte