El Moll, plató de cinema i sèries de TV

Els darrers mesos les embarcacions i els equips del Moll han participat a diversos rodatges i produccions de cinema i TV. En alguns casos per ser protagonistes davant de les càmeres i en altres per donar suport als equips de rodatge.

El mes de gener, amb pocs dies de diferència, es va donar suport a dos rodatges, amb embarcacions molt diferents per recrear dues escenes molt semblants, encara que entre una i l'altra hi havia un segla de diferència en la història que relaten. 

Les barques més petites del Moll (L'ADA, la Massagran i la Frau) van participar al rodatge de "La vampira de Barcelona" dirigida per Lluís Danés. Al mateix moll de Llevant del Port d'Arenys, a pocs metres de les instal·lacions del Moll, vàrem ajudar a recrear el Port de Barcelona durant la segona dècada del segle XX. 

Només uns dies més tard, la LS-AM-6 de Salvacat va protagonitzat un rescat cinematogràfic per una producció que Netflix.  Es tracta d'una serie que portarà el nom de 'El inocente' i que presenta una trama de narcotràfic a Marbella. El rodatge de la serie s'ha estat fent a diversos punts de la comarca. El rodatge de la LS-AM-6 és va fer amb un drone davant mateix del Port d'Arenys.

Durant el 2019 es va participar en diversos projectes cinematogràfics com la serie produïda per Amazon sobre la vida de Maradona. O el darrer curtmetratge 'Tara and the Blue' de Pol Posanarnau que es va rodar durant unes setmanes a Arenys de Mar i hi havia unes escenes nàutiques que van compatar amb el suport dels nostres equips.

En aquesta mateixa línia de suport a la producció audiovisual també hi ha la participació a les recreacions històriques del Desembarcament d'Arenys i La Pesta.

Veure enllaços:

 

Contacte