Escales 2016 de Barcelona a Seta

El Sant Pau va ser el primer a marxar cap a Barcelona. El van seguir el Simbad i el Raptus. I el darrer, just el mateix dia que començava la trobada, va ser el Sirius. Els quatre van ser la representació del MOLL a l'Escala a Barcelona-Festa de la cultura maritima 2016.  Un intens cap de setmana nàutic amb els vaixells com a principals protagonistes però també amb un extens programa d'actes festius i conferències i debats tècnics.

El Moll de la fusta va acollir els vaixells i barques més petites, amb una extensa representació de la vela tradicional catalana i alguns vaixells clàssics. L'Odina que tenia anunciada a seva presència no va poder anar-hi i va substituir-la el Simbad. Al Moll de Barcelona hi havia els grans vaixells que havien recalat a la ciutat rumb a la trobada de Seta. Els bacallaners i Santa Maria Manuela, l'Shtandard i el Dar Mlodziezy van compartir moll amb el Sirius. 

Des de Barcelona els grans velers van fer rumb a Seta. Els van acompanyar el quetx Ciutat de Badalona i, al seu ritme més pausat, el Sant Ramon de Vilassar i la Jolie Biche de Palamós i els sardinals nordcatalans. També van pujar-hi per terra més barques que van sumar al moll de país convidat que enguany era Catalunya. 

Hem publicat un extens reportatge de les dues escales i l'organització de l'Escala a Barcelona ha editat aquest (més avall)  vídeoresum i també un reportatge fotogràfic a Flickr.

També podeu accedir a aquest reportatge de l'organització de l'Escale à Sète

 

 

Contacte