La Festa del Moll

EL MOLL prepara pel cap de setmana del 29 i 30 d’octubre una celebració de final d’estiu al port d’Arenys. Es tracta d'un conjunt d'activitats organitzades per les entitats i empreses que participen i col·laboren amb el projecte per donar-li visibilitat i fer-ne difusió. La Festa ocuparà diversos espais del moll pesquer. 

El programa d'activitats combinarà l'espai de passeig i d'exposició de temes mariners i nàutics amb diversos nivells d’interès per tots els públics, amb propostes lúdiques, culturals i gastronòmiques. Hi ha haurà també diverses activitats nàutiques i, el migdia de diumenge, una sortida conjunta a navegar de les embarcacions tradicionals arenyenques i d'altres que es previst que vinguin a Arenys durant el cap de setmana.

La Festa del Moll coincidirà amb el darrer cap de setmana del programa d'activitats del Calamarenys, les jornades gastronòmiques dedicades al calamar. El cap de setmana coincideix amb una oferta conjunta dels hotelers arenyencs que promocionen l'estada a Arenys amb la gastronomia i les activitats marineres. La barca Marinada farà sortides durant tot el cap de setmana, en horaris preestablerts. 

Els actes els organitzen EL MOLL-ARENYS.ORG amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, la Confraria de pescadors de Sant Elm, Ports de la Generalitat i entitats i empreses vinculades al port i al projecte.

 

Contacte