L'Aula del mar fa escola

Aquest trimestre hem tingut una intensa activitat a les propostes relacionades amb l'Aula del mar, el nom que li donem al projecte de taller que a inicis de 2015 vàrem iniciar amb l'Aula oberta de l'Institut Els Tres Turons. Aquestes setmanes hi ha hagut canvis importants sobretot en la línia de consolidar aquesta vessant del projecte orientada als oficis lligats al mar i l'ocupació dels joves. 

El nou espai que hem habilitat a l'antic cementiri del port ens dona moltes possibilitats d'ampliar el nombre de participants a l'activitat. Arran de disposar d'aquest espai, mercès a les facilitats del Club Nàutuc i Ports de la Generalitat, podem disposar d'espai de taller i magatzem i treballar amb un  grup més nombrós. El passat 12 de febrer vàrem començar-hi a treballar amb la dotzena de nois del PTT de fusteria de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. 

En paral·lel hi ha hagut noves incorporacions a l'equip de monitors. Atès que en Joan Danés que havia estat fins ara monitor de l'aula oberta ha encarat nous reptes professionals, en el mateix àmbit, s'ha incorporat en Marc Pujol a fer les tasques de monitoratge que també té el suport de diversos voluntaris. La direcció tècnica de totes les tasques que es va succeïnt a la programació de l'aula la fa Classicmar, a través d'en Roc Pujol.

 

 

Contacte