Presentem el MOLL i busquem "mecenes"

Presentació i acte públic a l'Ateneu arenyenc per presentar EL MOLL. Com es deia a la convocatòria "molta gent s'ha implicat en el projecte durant aquests darrers dos anys però encara no hem tingut l'oportunitat de veure'ns les cares". La gran assistència va confirmar l'interès que aixeca el projecte i les moltes espectatives que genera. Públic arenyenc i també foraster, en especial de les associaions de nàutica tradicional del Maresme: A tot drap (Sant Pol), Bricbarca (Vilassar) i el Mamelló (Pineda).

La presentació va servir per avançar el full de ruta del projecte per enguany, des de les accions més organitzatives i de com es vol avançar al calendari d'activitats previstes. L'agenda de 2016 inclou una cita immediata a Escala Barcelona i Seta (Setmana Santa), la tercera edició del Desembarcament Arenys 1714 (29 de maig) i una jornada entorn al Salvament nàutic (primera quinzena d'agost)

Campanya de cerca de finançament per restaurar na Margaret Alison i l'Odina.

El doble gran repte pels propers mesos és que la Margaret Alison i l'Odina tornin a navegar i puguin recolzar l'activitat del MOLL. Per aconseguir-ho es va anunciar que començava la campanya de cerca de finançament per aconseguir uns 15.000 euros que es dedicaran a pagar els serveis i treballs més professionals que han de fer-se als dos bastiments. La fórmula que s'ha presentat és de petites aportacions i patrocinis que tindran un retorn amb sortides o elements vinculats al MOLL.

També es va presentar el nou  web del MOLL que ja podeu veure a http://elmoll.arenys.cat i que ha de complementar l'acció de comunicació que feia fins ara la pàgina de Facebook. Des d'aquest web també es canalitzarà la campanya de cerca de mecenes i pagament online de les seves aportacions. També es podrà fer a través d'altres mecanisme. Qualsevol persona interessada no dubteu a contactar-nos a través del formulari del final de la pàgina)

 

Contacte