Rodatges per TVE i i molta música

Els darrers mesos hem col·laborat en diversos rodatges de televisió de diversa tipologia i en diversos programes musicals i videoclips. Tant a mar com a terra hem pogut aportar el suport a la producció o a l'escenografia amb les nostres embarcacions. En alguns casos han estat treballs audiovisuals que han trigat temps a veure la llums. Ara fem repàs i comentem els darrers títols que ha sortit del plató del Moll.

Programes amb TVE

A mig estiu de 2021 el programa de Televisió Espanyola (TVE) 'El escarabajo verde' va estar gravant diversos dies a Arenys i al litoral maresmenc seguint els corbs marins i els pescadors arenyencs. El programa "Aves marinas, la extinción silenciosa" es va estrenar durant la tardor.

Aquesta mateixa tardor, durant el mes d'octubre, coincidint amb les dates de Calamarenys, es van fer dos rodatges més per TVE dedicats a la pesca i la cuina del calamar.  L'actriu Sílvia Abril va recorrer el port amunt avall a la recerca de 'La recepta perduda' dels calamars amb xocolata (veure vídeo | veure nota de premsa).  El capità Agustí Martín (Bricbarca) mana la nau d'aquesta singladura que ens portarà a trobar en Josep Pou de la nissaga de pescadors arenyencs dels 'Blanco'. La Sílvia Abril, exercint de maresmenca i bona coneixedora de la comarca, també arribarà a trobar, al moll de Llevant, on hi ha les drassanes l'espai on encara s'hi treballa la fusta i parlarà amb l'Agustín Jordan.

Las Rutas de Ambrosio també va sortr a pescar el calamar amb en Joan Majó el programa 'El Maresme més vermell'. Dos programes de caire gastronòmic amb el calamar de protagonista que van sortirt en antena el mes de febrer i encara es poden veure a treves de  xarxa.

Videoclips musicals

El director de cinema arenyenc Lluís Danes va escollir Arenys de Mar per rodar algunes de les peces musicals de la primera edició dels Premis El Temps de les Arts, que es va emetre conjuntament a les televisions i ràdios públiques de tots els territoris de parla catalana. L'Elena Gadel va cantar des dalt de la Catalina, la barca més menuda del Moll, que per l'ocasió manava en Pep Quintana.

I, com si s'ho haguessin dit, uns dies més tard, Las Migas, bones amigues de l'Elena Gadel, també gravaven a les mateixes aigües, davant de la punta de la Pietat, el seu nou vídeoclip Antonia que ha trigat uns mesos a veure la llum i ha estat un èxit.

I encara un altra videoclip que s'ha estrenat  aquest mes febrer (2022). Seikos, banda musical del Baix Llobregat, van grava tots els seus dubtes del vídeoclip 'Ánimo'  en els espais exteriors son al Moll, al Port d'Arenys i l'interior de la mallorquina 'Sa illa' (1971) molt ben ambientada per l'equip artístic de la producció.

Veure els enllaços:

Contacte