Sortides a mar per gaudir i aprendre

El Moll programa un conjunt d'activitats per presentar el nostre patrimoni marítim i gaudir-ne de forma activa. Durant l'any s'anuncien sortides de descoberta del port d'Arenys que tenen com a punt final la visita de l'espai de la drassana tradicional situada al moll de llevant, on es concentra l'activitat de l'associació en l'àmbit de la recuperació i conservació del patrimoni marítim.

Amb els vaixells del Moll també es fan sortides nàutiques, normalment, són concertades amb grups tancats. En aquest sentit s'ofereixen sortides de navegació pel nostre litoral que s'acompanyen d'explicacions de tot l'entorn del port i també de la història nàutica arenyenca. La sortida a mar pemet veure i gaudir de tot el litorla maresmenc i observar, en dies clars, des de la muntanya de Montjuïc al cap de Tossa. En època d'estiu també es poden organitzar sortides de bany, a poca distància de la platja o mar endincs, amb les embarcacions que disposa el Moll.

Amb l'Odina també es fan curs de navegació de vela llatina. Aquests cursos s'ofereixen seguint la metodologia establerta per la Federació Catalana de Cultura i Patrimoni Marítim i Fluvial. Aquestes formacions fan una descoberta completa de tota l'embarcació de vela llatina i totes les maniobres.S'ofereixen amb sessions pràctiques que sempre inclouen navegació.

A través del formulari de contacte o al telèfon 638120530 podeu sol·licitar més informació.

Contacte