Odina, sempre avant!

El passat 19 de maig l'Odina va patir una via d'aigua i es va enfonsar mentre participava a una activitat mediambiental a la Platja d'Arenys. Amb dificultats, però sense preses, la barca va poder ser remolcada fins a les instal·lacions de Varador 2000 on va poder ser treta de l'aigua i es va poder plantejar la seva reparació. Aquestes setmanes la barca és a l'espai del Moll on s'hi estan fent diverses actuacions un cop avaluats els danys. 

L'Odina ja havia tingut una reparació important l'any 2016, quan va arribar a Arenys des de Roses. Aleshores es va fer una completa actuació per reconstruir la coberta i tota l'obra morta. Ara l'actuació se centra en l'obra viva, la que queda sempre en contacte amb l'aigua. les reparacions necessàries es complementen amb altres accions que s'aprofita ates el moment. També hi ha una acció de manteniment a fer del motor que va quedar submergit sota l'aigua.

Campanya "Odina, sempre avant!"

Immediatament després que es va saber que l'Odina havia "naufragat" van ser moltes les mostres de solidaritat que es van adreçar al Moll preguntant com es podia col·laborar i ajudar per fer-la tornar a navegar. D'aquests suports neix la campanya "Odina sempre avant!" amb objectiu de recollir petites aportacions per col·laborar a finançar les despeses del treballs que s'estan realitzant. El format de petites aportacions s'ha concretat en l'opció de 25 euros o 50 euros que es poden pagar via electrònica amb targeta de crèdit. O l'opció de fer una transferència (demaneu compte).  

Els treballs de restauració els fa el mestre d'aixa Agustín Jordán que col·labora amb El Moll i està portant a terme el projecte de restauració del pesquer Margaret Alison. Ara ha interromput el seu treball i es dedica a l'Odina en col·laboració amb d'altres voluntaris. Si hi voleu col·laborar també podeu venir a l'espai al moll de llevant, entre les drassanes Aresa i Dalmau.

 

Contacte